Mažiau miltų - daugiau sėklų! Naujosios SĖKLŲ DUONOS tai atnaujintos Jūsų pamėgtos duonos. Kelis kartus padidinome sėklų ir jos sudaro 1/3 sudėties.

SĖKLŲ JUODA DUONA 

Atnaujinta  PENKIAGRŪDĖS juoda duona – dabar trigubai daugiau sėklų, kurios puikiai dera su tradicine rugine duona. Gardinome saulėgrąžomis, linų sėmenėmis ir sezamo sėklomis – net 33% sudėties sudaro sėklos. Puikios maistinės savybės:

  • Daug skaidulinių medžiagų.
  • Mažiau angliavandenių.
  • Baltymų šaltinis.
  • Kepta su ruginiu raugu.

 

SĖKLŲ PORCIJINĖS DUONELĖS

Atnaujintos AUKSĖ porcijinės duonelės – dabar dvigubai daugiau sėklų. Patogus formatas ir gausiai gardintos moliūgų sėklomis, saulėgrąžomis ir linų sėmenimis - net 34% sudėties.  Puikios maistinės savybės:

  • Mažai cukrų.
  • Daug skaidulinių medžiagų.
  • Baltymų šaltinis.
  • Gardinta ruginiu salyklu.

 

 

 

SĖKLŲ BATONAS

Atnaujintas 5 GRŪDŲ batonas – darbar beveik dvigubai daugiau sėklų. Batonas gardintas miežiniu salyklu ir  kurio net 33% sudėties sudaro sėklos: linų sėmenys, saulėgrąžos ir sezamo sėklos. Puikios maistinės savybės:

  • Mažai cukrų.
  • Daug skaidulinių medžiagų.
  • Baltymų šaltinis.
  • Gardintas miežiniu salyklu

 

SĖKLŲ BALTA DUONA 

Atnaujinta  PENKIAGRŪDĖS šviesi duona – dabar trigubai daugiau sėklų, kurios puikiai dera su tradicine rugine duona. Gardinome saulėgrąžomis, linų sėmenėmis ir sezamo sėklomis – net 34% sudėties sudaro sėklos. Puikios maistinės savybės:

  • Daug skaidulinių medžiagų.
  • Mažiau angliavandenių.
  • Baltymų šaltinis.
  • Kepta su ruginiu raugu.