Pieninis šokoladas KARL FAZER yra populiariausias iš visų FAZER asortimente esančių šokoladų. Puikus šokolado skonis išgaunamas gamyboje naudojant tik šviežią pieną.

1891 m. rugsėjo 17 d. Karlas Fazeris atidarė prancūzišką-rusišką kavinę Helsinkyje, Suomijoje. Prieš tai jis baigė konditerio mokslus Sankt Peterburge, taip pat mokėsi Berlyne ir Paryžiuje, o grįžęs į savo gimtąjį Helsinkį, būdamas vos 25-erių metų amžiaus, jis atidarė kavinę, kuri netrukus tapo populiariausia susitikimų vieta visame mieste. Kava, kepiniai, pyragaičiai ir šokoladas buvo puikiausios kokybės. Karlas Fazeris siekė, jog kiekvieno kliento poreikiai liktų patenkinti. Jo tikslas – sukurti nepakartojamus skonio pojūčius – dar ir šiandien yra įmonės veiklos pagrindas, o aukštos kokybės reikalavimas yra viena pagrindinių įmonės vertybių.

Mylimo šokolado skonis išgaunamas taikant unikalią receptūrą, gamyboje naudojant tik šviežią pieną ir aukščiausios kokybės kakavos pupeles. 

Pieninis šokoladas KARL FAZER yra populiariausias iš visų FAZER asortimente esančių šokoladų. Mylimo šokolado skonis išgaunamas taikant unikalią receptūrą, gamyboje naudojant tik šviežią pieną ir aukščiausios kokybės kakavos pupeles. Slaptas receptas nekito nuo 1922 m., kai pieninis FAZER šokoladas buvo pirmą kartą pristatytas rinkai visiems gerai pažįstamoje mėlynoje pakuotėje. Karlo Fazerio parašas ant šokolado pakuotės liudija – tai aukštos kokybės garantija.