Visa tai, kas įkvepia, kas skleidžiasi ir bunda naujam gyvenimui, sudėjome į ypatingą duonos šeimą JORĖ.

Šeimą sudaro išskirtinio ir subtilaus skonio gaminiai:

 

   
   

 JORĖS šviesios traškios duonelės, pagardintos sezamo sėklomis. Traškias duoneles kepame mažose formelėse, plonai raikome ir tada džioviname krosnyje, kurioje atsiskleidžia sezamo sėklų aromatas.

 

JORĖ traškios duonos riekelės – iškeptos pagal pirkėjų pamėgtą JORĖ su saulėgrąžomis receptą mažose formelėse, plonai suraikytos ir tada džiovinamos krosnyje be riebalų. Jose yra net 19 % saulėgrąžų. Tai ne tik puikus užkandis, priedas prie sriubos ar salotų, padažų ar užtepėlių, tačiau ir skaidulinių medžiagų šaltinis.

Traškios juodos duonos riekelės su česnaku ir petražolėmis sukurtos atitikti įvairias užkandžiavimo progas. Skirtos tiems vartotojams, kurie ieško užkandžio pasižyminčio išraiškingu skoniu, bet neprisotinto nereikalingais riebalais ir dirbtiniais skonio stiprikliais.

Dviejų populiarių produktų sąjunga – „Jorė“ juoda duona pagardinta saulėgrąžomis itin pamėgtoje porcijinių duonelių formoje. 

 

 

JORĖ juoda duona su saulėgrąžomis. Gamtos įkvėpta, ypatingai švelni ir lengva juoda duona, gausiai pagardinta saulėgrąžomis. Apdovanota 2011 metų „Lietuvos metų gaminio“ konkurso aukso medaliu. Galite rinktis kepalą ar puselę.

JORĖ juoda duona. Gamtos įkvėpta juoda duona, išsiskirianti ypatingu švelnumu ir lengvumu. Šioje duonoje puikiai dera rugių nauda ir kvietinės duonos minkštumas. Apdovanota 2011 metų „Lietuvos metų gaminio“ konkurso aukso medaliu. Galite rinktis kepalą ar puselę.

 

 

JORĖ  balta duona su sėklomis. Lengva, ypatingai švelni balta duona, gausiai pagardinta sezamais, linų sėmenimis ir saulėgrąžomis.

JORĖS duonos skonio harmonija – kartumas su saldumu. Salyklo skonis šioje duonoje persipina su arbūzų ir bolivinių balandų sėklų turtingumu.

 

 Gilaus, išraiškingo skonio forminė duona, kuri pasižymi tolygia struktūra, maloniu aromatu, sėklų gausa ir nauju daigintų rugių poskoniu. 

Visoms „Jorės“ duonoms būdingas harmoningas skonio profilis, kuriame ruginio ir miežinio salyklų dėka, susijungia kartumas ir saldumas, šioje duonoje pasipildo sėklų: linų sėmenų, saulėgrąžų, nelukštentų kanapių sėklų turtingumu ir daigintų rugių nauda