Didžiuojamės, galėdami Jums pristatyti GARDĖSIO duonų šeimą. Tik iš atrinktų ir patikrintų ingredientų, tik geriausių GARDĖSIO meistrų iškepta Duonų Duona. Su meile ir rankų šiluma, iš didelės pagarbos duonai.

 

Gardėsio gaminių kepamų su kefyru liniją papildo kvietinė forminė duona. Tai aukštos kokybės, unikalaus skonio ir aksominės struktūros sumuštinių duona pagardinta net 16,8% kefyro. Gausiai kefyru pagardinta tešla padalinama į formas, kuriose jaukiai susiglaudę duonos kepalėliai pašaunami į krosnį. Tik iškepę auksaspalviai atplėšiami vienas nuo kito. Tokiu būdų kepama duona yra sodraus skonio, kvapo, ilgai išlieka minkšta ir šviežia, o kefyras jai suteikia ypatingą struktūrą ir spalvą.

Maistinės savybės: kalcio (užtenka suvartoti 4 riekeles per dieną), skaidulinių medžiagų ir balymų šaltinis.

   

 

Gardėsio meistrų kūrinys – batonas gardintas kefyru ir keptas akmens krosnyje. Puiki struktūra,skonis bei savybės – baltymų ir kalcio šaltinis.                                                         

GARDĖSIO batonas su vitaminu D išsiskiria ne tik auksine spalva, turtingu skoniu, maloniu kvapu, bet ir maistinėmis savybėmis. Šešios riekelės dovanos paros vitamino D normą.

 

 

 Puiki skonių harmonija tamsioje duonoje – pilno grūdo rugių rūgštumas, dviejų salyklų dermės saldumas, malonus kvapas, puiki struktūra ir drėgnumas. Patogi forma.

Puiki skonių harmonija tamsioje duonoje – pilno grūdo rugių rūgštumas, dviejų salyklų dermės saldumas, malonus kvapas, puiki struktūra ir drėgnumas. Pagardinta saulėgrąžomis. Skaidulinių medžiagų šaltinis.

 

 

Turtingos, drėgnos, minkštos porcijinės duonelės su kefyru ir avižomis, įkvėptos „Gardėsio“ batono su kefyru ir kalciu sėkmės istorijos. Šiose duonelėse pajusite išraiškingą kefyro skonį: rūgštumo ir saldumo harmoniją papildo pieniškumas, kurį gaminiui suteikia avižos.

 

Puiki ir inovatyvi skonių harmonija duonoje – pilno grūdo rugių rūgštumas, dviejų salyklų dermės saldumas, malonus ir lengvas dūmo poskonis. Pagardinta traškiomis linų sėmenimis ir patogiai perpjauta per pusę. Mėstantiems save lepinti skaniu ir naudingu maistu - skaidulinių medžiagų ir baltymų šaltinis.

 

Nuo senų laikų žmonės pusryčiams valgo dribsnių košę, nes grūdai pasižymi maistingumu, yra lengvai virškinami ir suteikia energijos visai dienai.  Iš 100 % ruginių miltų, nenaudojant pridėtinių mielių, „Gardėsio“ meistrų iškepta duona, kurios daugiau nei 17 % sudaro viso grūdo ruginiai, miežių ir speltų dribsniai.