Didžiuojamės, galėdami Jums pristatyti GARDĖSIO duonų šeimą. Tik iš atrinktų ir patikrintų ingredientų, tik geriausių GARDĖSIO meistrų iškepta Duonų Duona. Su meile ir rankų šiluma, iš didelės pagarbos duonai.

   
   

 

Gardėsio meistrų kūrinys – batonas gardintas kefyru ir keptas akmens krosnyje. Puiki struktūra,skonis bei savybės – baltymų ir kalcio šaltinis.                                                                                                                             

GARDĖSIO kvietinė duona – ilgai rauginta, rankomis glostyta, saulėgrąžomis gardinta. Po sodria plutele slepiasi minkšta ir kvapni duonelė – porėta, lengva, ypač tinkanti su sriuba ar salotomis.

 

 

 Puiki skonių harmonija tamsioje duonoje – pilno grūdo rugių rūgštumas, dviejų salyklų dermės saldumas, malonus kvapas, puiki struktūra ir drėgnumas. Patogi forma.

Puiki skonių harmonija tamsioje duonoje – pilno grūdo rugių rūgštumas, dviejų salyklų dermės saldumas, malonus kvapas, puiki struktūra ir drėgnumas. Pagardinta saulėgrąžomis. Skaidulinių medžiagų šaltinis.

 

 

Turtingos, drėgnos, minkštos porcijinės duonelės su kefyru ir avižomis, įkvėptos „Gardėsio“ batono su kefyru ir kalciu sėkmės istorijos. Šiose duonelėse pajusite išraiškingą kefyro skonį: rūgštumo ir saldumo harmoniją papildo pieniškumas, kurį gaminiui suteikia avižos.

 

Puiki ir inovatyvi skonių harmonija duonoje – pilno grūdo rugių rūgštumas, dviejų salyklų dermės saldumas, malonus ir lengvas dūmo poskonis. Pagardinta traškiomis linų sėmenimis ir patogiai perpjauta per pusę. Mėstantiems save lepinti skaniu ir naudingu maistu - skaidulinių medžiagų ir baltymų šaltinis.

 

Nuo senų laikų žmonės pusryčiams valgo dribsnių košę, nes grūdai pasižymi maistingumu, yra lengvai virškinami ir suteikia energijos visai dienai.  Iš 100 % ruginių miltų, nenaudojant pridėtinių mielių, „Gardėsio“ meistrų iškepta duona, kurios daugiau nei 17 % sudaro viso grūdo ruginiai, miežių ir speltų dribsniai.