Didžiuojamės, galėdami Jums pristatyti GARDĖSIO duonų šeimą. Tik iš atrinktų ir patikrintų ingredientų, tik geriausių GARDĖSIO meistrų iškepta Duonų Duona. Su meile ir rankų šiluma, iš didelės pagarbos duonai.

   
Gardėsio meistrų kūrinys – batonas gardintas kefyru ir keptas akmens krosnyje. Puiki struktūra, skonis bei savybės – baltymų ir kalcio šaltinis.
 

Puiki skonių harmonija tamsioje duonoje – pilno grūdo rugių rūgštumas, dviejų salyklų dermės saldumas, malonus kvapas, puiki struktūra ir drėgnumas. Patogi forma.

Puiki ir inovatyvi skonių harmonija duonoje – pilno grūdo rugių rūgštumas, dviejų salyklų dermės saldumas, malonus ir lengvas dūmo poskonis. Pagardinta traškiomis linų sėmenimis ir patogiai perpjauta per pusę. Mėstantiems save lepinti skaniu ir naudingu maistu - skaidulinių medžiagų ir baltymų šaltinis.

Tai forminė kvietinė duona, gardinta ruginiais dribsniais, ruginėmis skaidulomis, miežiniu salyklu ir linų sėmenimis. Ši duona kepama ypatingu būdu – kepalėliai po šešis jaukiai susiglaudę kyla dailiose kepimo formose, o vėliau visi kartu pašaunami į krosnį. Tik iškepę auksaspalviai atplėšiami vienas nuo kito. Tokiu būdu iškepta duona yra sodraus skonio, kvapo, ilgai išlieka minkšta ir šviežia.

 

GARDĖSIO kvietinė duona – ilgai rauginta, rankomis glostyta, saulėgrąžomis gardinta. Po sodria plutele slepiasi minkšta ir kvapni duonelė – porėta, lengva, ypač tinkanti su sriuba ar salotomis.