Nauji herojai duonoje. Mažiau miltų, daugiau daržovių - morkos, pastarnokai ir pupelės sudaro net trečdalį sudėties. Gardėsio daržovinė duona – atėjo metas pokyčiams.

Daržovinė sumuštinių duona su morkomis ir pastarnokais

Trečdalis sudėties – morkos, pastarnokai ir pupelės, kurios suteikia drėgnumo ir praturtina produktą naudingosiomis medžiagomis.

Duona kepama ypatingu būdu. Kepalėliai po šešis jaukiai susiglaudę kyla dailiose kepimo formose, o vėliau visi kartu pašaunami į krosnį. Tik iškepę auksaspalviai atplėšiami vienas nuo kito. Tokiu būdu iškepta duona yra sodraus skonio, kvapo, ilgai išlieka minkšta ir šviežia.

Maistinės savybės:

  • Skaidulinių medžiagų šaltinis.
  • Baltymų šaltinis.
  • Mažai cukrų.
  • Mažai riebalų.
  • Mažai sočiųjų riebalų.

 

Daržovinės sumuštinių duonelės su morkomis ir burokėliais

Trečdalis sudėties – morkos, burokėliai ir pupelės, kurios suteikia drėgnumo ir praturtina produktą naudingosiomis medžiagomis.

Visuomet skubantiems ir mėgstantiems suvožtinius -  patogus porcijinės duonelės  formatas.

Maistinės savybės:

  • Daug skaidulinių medžiagų.
  • Mažai sočiųjų riebalų.
  • Mažai cukrų.
  • Baltymų šaltinis.

 

Daržovinės sumuštinių duonelės su morkomis ir pastarnokais

Trečdalis sudėties – morkos, pastarnokai ir pupelės, kurios suteikia drėgnumo ir praturtina produktą naudingosiomis medžiagomis.

Visuomet skubantiems ir mėgstantiems suvožtinius -  patogus porcijinės duonelės  formatas.

Maistinės savybės:

  • Daug skaidulinių medžiagų.
  • Mažai sočiųjų riebalų.
  • Mažai cukrų.
  • Baltymų šaltinis.